Biblioteka – skaitykla

Skaityk ne tam, kad prieštarautum ar neigtum, ne tam, kad aklai priimtum, ir ne tam, kad rastum temą pokalbiui, bet kad mąstytum ir samprotautum. (F. Bekonas)

Bibliotekos – skaityklos  misija

Tenkinti kiekvieno gimnazijos bendruomenės nario teisę gauti ir skleisti informaciją, panaudojant naujausias informacines technologijas, bendraujant ir bendradarbiaujant su mokytojais, tenkinti individualaus mokymosi poreikius.

Neradote bibliotekoje reikalingų knygų? Pabandykite paieškoti šiuose tinklapiuose:

www.nemokamosknygos.lt

www.tekstai.lt

www.antologija.lt

                    





















Edukacinis užsiėmimas

,,MARGINU MARGUTĮ“

Visas pasaulis, visa gyvybė prasideda iš kiaušinio. O koks bus mūsų kiaušinukas, kokiais raštais ir kokiais būdais jį puošime ir kokį dėsime ant Velykinio stalo, priklauso nuo mūsų    Ir kiekvienais metais norisi vis gražesnių, margesnių kiaušinių, todėl kaskart norisi išbandyti ir naujus kiaušinių marginimo  būdus. Tuo tikslu, kovo 29  dieną, mūsų gimnazijos 2 klasės mokiniams, skaitykloje, vyko edukacinis užsiėmimas  „Margučių iš gipso  marginimas. Vaikai su užsidegimu  dirbo ir savo kūrybinius sumanymus realizavo. Nors ir ne taip lengvai kai kuriems sekėsi, tačiau visi buvo labai gerai nusiteikę baigė darbus ir džiaugėsi savais ir draugų margučiais.












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą